Új hozzászólás Aktív témák

  • Morris

    veterán

    válasz Ton-ton #20953 üzenetére

    Ezek szerint akkor én simán leszedhetem a plombát a vízórámnál ugye? Csak mert a ház vízórája távolságilag "korábban" van mint a sajátom?
    Ezt Te sem gondolod komolyan. A vízóra a vízműé. Mindegyik. A házé, az én lakásomban lévőé is. A vízóráig nekem semmi közöm a vezetékhez az órához, a plombához. Engem nem érdekel, hogy kié, ha baj van, jöjjön és csinálják meg.

    Én is társasházban lakom. 4. emelet. Amikor nekem vízszivárgásom volt a vízóraplomba és az elzárócsap között, akkor hívtam a vízműveket, hogy jöjjön csinálja meg! Jött és megcsinálta.

    De ez a lakáson belüli rész.

    Ha a ház vezetékelésével van gond, akkor nyilván a közös képviselőhöz fordulnak a lakók (aki továbbítja a problémát a lakásszövetkezethez - már ha nem léptek ki onnan), mert ez közvetve érinti a lakókat. Azaz nem konkrétan egy lakást, hanem kollektíve. Ezesetben pedig a közös képviselő fog intézkedni. De ehhez nekem megint nincs semmi közöm, mert nem az én lakásommal kapcsolatban van közvetlenül probléma.

    A fórumtárs linkelt képén a saját vízórája illetve az elzárócsap között van probléma (ami közvetlenül érinti a plombát), ami a vízmű dolga és nem a házé!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák