Új hozzászólás Aktív témák

  • Morris

    veterán

    Hát én sem azért vettem meg a jelenlegi lakásunkat, ahogy anno kinézett. Nem érdekelt egyáltalán, hogy elavult a vezetékelés és társai.
    Egyszerűen azért, mert jó helyen volt és szerettem volna itt lakni.
    4. emeleten lakunk. Télen viszonylag melegebb, nyáron nagyon meleg. de kit érdekel, ezért van a klíma. Nem kopog a fejem felett senki. Beázhatunk az eső által, de lakók által nem, szép a kilátás. Konvektoros fűtésünk van. Talán jobb lenne (és nem olcsóbb) a központis (mondjuk ahogy elnézem a szerelők igen jó összegeket elkérnek kazánjavítás/felülvizsgálat címén - ezért jó nekem az olcsó konvektoros fűtés is), de ez van, nem éri meg az átalakítás, csak 10 év múlva kezdene visszajönni. Akkor meg minek...
    Tudom, hogy egy 2. vagy 3. emeleti lakás jobb lett volna, de az drágább is volt, meg itt akkor abban a pillanatban nem volt eladó, pénzem sem lett volna rá több!

    Volt rajta mit csinálni (szépen lassan - az anyagi nem engedte meg, hogy mindent egyszerre csináljunk). Sőt, rengeteg minden kellet csinálnom, de le*rom. Rengeteg munkám van benne, emiatt nekem értékesebb. Úgy formáltam, ahogy nekem tetszik! Eladni nem szándékozom.
    És ami a legfőbb, imádok itthon lenni!
    Szóval, mindenki olyan lakást vesz ami tetszik neki, úgy rendezi be ahogy tetszik neki. Én biztos, hogy nem vennék felújított lakást. Nekem annyival nem ér többet.
    Az újépítésű lakásoktól meg hányingerem van. Amilyen lett a munkamorál az utóbbi pár évben ( anyagkispórolások, hanyag munkák) én biztos, hogy nem vennék új lakást.
    Nekem ez erről a véleményem.

    De ezért jó, hogy különbözünk! ;)

Új hozzászólás Aktív témák