Új hozzászólás Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz biker #3387 üzenetére

    Én gázról beszéltem, gázfőzőlap meg elektromos sütő. De hasonló tarifával dolgoznak full elektromosnál is, és pláne mivel a kötelező egy évnél jóval többet vállalnak, jelesül most 4 évet(!), ezért előírhatják. Rablás, de majd ha neadjisten 3,5 év múlva szükségem lesz a szerviz szolgáltatásaira, akkor keményen kinyomom belőlük az ingyen szerelést. :U

    Valahol van egy jogszabály, jó mélyen elrejtve, amiben felsorolják, mit kötelező üzembehelyeztetni biztonsági okokból, feltételezem az is benne van, kivel. Mosógép kötelező üzembehelyeztetésről még nem hallottam, garipapírt is full pecsétesen adták, dobrögzítőt meg a többit meg tudtuk magunktól is. :)

    Annyiban igazad van viszont, hogy elvileg az egy év kötelező jótálláshoz nem írhatná elő, hogy csak és kifejezetten azzal az egy márkaszervizzel helyeztesd üzembe, hanem az lenne a normális, hogy aki x minősítéssel rendelkezik, az üzembe helyezheti. Persze ezt ma is meg lehet tenni, csak aztán lehet hadakozni a szervizzel, és bizonyítani, hogy az üzembehelyezés megfelelő volt, ettől független oka van a hibának... Autó garanciaidő alatti szakszervizes szereltetése, átvizsgáltatása dettó ez a helyzet.

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Új hozzászólás Aktív témák