Új hozzászólás Aktív témák

  • kokov

    tag

    Profi kazánost ismer valaki? Dunakeszi, pest megye.
    Adott egy BOSCH WT14 E23 típusú turbós átfolyó vízmelegítő.

    A hibajelenség, hogy menet közben eldobja a lángot anélkül, hogy visszavenné a lángmagasságot előtte majd újra beindul magától és újra melegít (van hogy már visszavett lángmagassággal indul újra), egyre forróbb a víz majd megint leáll, be-ki kapcsolgat.
    Amikor leáll pirosan villog. Hárman voltak már kint. Az első szerint biztos vízköves a kazántest. A második kitisztította, de nem lett jó, nem tudta mi a baja. A harmadik hozott magával érzékelőket állítólag ehhez valókat, ezeket cserélgette, de nem lett jó, szerinte mindent megnézett és csak panelcsere lesz a megoldás, szóval hárman mondtak 3 félét.

    Ezek után felőlem jöhet messzebbről valaki. Eredményes javítás esetén tudok fizetni kiszállásért előre megbeszélt magasabb összeget is. Eredménytelen javítás esetén viszont érthető okoknál fogna nem. Az első probléma egyébként a készülékkel. Az utcában szerelték a vizet mielőtt betojt. Jó lenne legalább két egybehangzó vélemény, hogy mi a baja. A mosogató csaptelep vízszűrője eldugult, szóval került a rendszerbe kosz és levegő egyaránt, amikor az utcában megbontották a rendszert. Nekem gyanús, hogy pont utána tojt be, de én nem értek hozzá

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák