Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    válasz Atomgeszi #96119 üzenetére

    Tegnap megcsináltam a szaniter szilikonnal a kádat. A lekaparás is egy kész élmény volt, mert az előző szilikon ment jó vastagon, és hát a csempére is, meg a kádra. A kádról még könnyedén leszedtem, mert jó szögben lehet tartani a szikét, a csempe volt a kész szenvedés.

    Utána jött a fekete leves, csak egy fajta szaniter szilikon volt itt a háztartási boltban, ezzel még nem is lett volna baj. Szépen levágtam a tubus tetején levő csöcsbimbót (nem is túl alacsonyan, a menetet egyáltalán nem sértve, csak a bimbót), felcsavartam a csőrt... Nyomom szépen, erre nézem, hogy tök vékonyan folyik a csőr végén, de cserébe a csőr és a tubus találkozásánál pöndörödik rendesen. :W Oké, csőr le, másik csőr fel.. Ugyanaz.

    Szóval valami menet hibás volt vagy nem tudom, de többszöri le fel szerelésre sem csak a csőrből jött, hanem a tubusból is.
    Úgyhogy egy normál kádra elment körülbelül fél tubus, 300 lap konyhai törlőpapír, meg az idegrendszerem, meg a káromkodási szókincsem is bővült rendesen. :D

    Kíváncsi vagyok mikor fog besárgulni, mert itt olyan kemény a víz, mint a faszom. A mosogatógép is csak úgy nyeli el a regeneráló sót meg öblítőt, hogy öröm venni a packokat.

Új hozzászólás Aktív témák