Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyberneko

    tag

    válasz Kanczy #19398 üzenetére

    1. Vagy focusolva volt, vagy egyedul maszkalt allandoan. A peldanak hozott "feeder" 7. szintu, szoval igazad lehat abban, hogy lehet, egyszeruen ossze vissza maszkalt, es ugy vegezte. Bar relativ sokat epitett hp-ra, tehat viszonylag tankos volt. De a emlitett Zed miatt gondoltam. Ugy ertelmeztem, hogy az a Zed nyirta ki tucatszam.
    2. En mondom. Hol mashol lenne keresnivaloja egy supportnak? A csapattarsak (adc) oldalan van a helye, vagyis jellemzoen csak csapatharcban hulhat el. Ha meg maszkal, nem figyel, akkor arra van a chat, hogy szoljon neki az ember, hogy "Dragasagom, oszinten, mit csinalsz?"
    3. Ki mase? A pelda Soraka alacsony szintje miatt valoszinuleg nem igazan volt a helyzet magaslatan, de, mivel a support alapfeladata a vision, es az aura tamogatas, igy mindenki erdeke, hogy eletben maradjon, hiszen egy hulla support nem ad aurat. Termeszetesen, fontos a jo helyezkedes, meg minden, de a csapat erdeke is, hogy a support tuleljen.
    4. Nem/rosszul wardolt? Persze, az teny, ha a adc bepusshol a enemy tornya ala 1vs3-ban, meg hasonlo csodakat csinal, az ellen semmi sem ved. De az esetek 80%-aban a nem teljesen agyhalott adc mentheto egy normalis support jelenletevel.

    Amugy, az egesz mecs amit Dimter nehezmenyezett, azt hiszem a Soraka-Warvick bot-nal bukott. Raadasul, ahogy nezem, nem meglepo, hogy egy 30-as Zed megesz reggelire egy 7-es Sorakat. Valoszinuleg, csukott szemmel, csak az egeret hasznalva is. -_-

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák