Új hozzászólás Aktív témák

  • mouzrr

    őstag

    No offense, de ha ennyit veszítesz minek erőltetni a rankedet? Ha 2x kikapsz hagyd ott és normalozz. Ha negatív eredmenyeket kapsz egyre csak rosszabb leszel mert csak a win lebeg elotted es rossz donteseket hozol meg a jatekban.

    Tanuld ki jobban a jatekot es feljebb kerulsz, hagyd ezt a mentalitást h mindig mas a hibas (ez a legmagasabb ligakban ugyan úgy lesz, mindig elofordul valaki aki miatt bukni kell a meccset).
    Ok is emberek, hibazhatnak, ugyan ugy mint te, engedd el. Eleg sok játékod van, szerintem emiatt stuckolsz egy ligaban mert túlságosan erőlteted. Nem tudom mennyire játszol jól es mennyire ismered a karektereket, stb stb, de ennyi játék után az ember általában ott van ahol lennie kell a jelenlegi skillje alapján. Ha 50 feletti a winrated akkor szépen lehet felfele sétálni a rangletran, de sosem ertettem hogy ha kikapsz egymás utan 5x akkor mi a fenenek játszod le a többi otot, csak magad alatt vágod a fát, rontod az mmr ed es valoszinuleg a jatekot sem elvezed/nem tanulsz belőle.
    Magasabb ligakban is rengeteg rossz/kellemetlen /idegesítő meccs van, ott is ugyan olyan emberek vannak mint kisebb ligakban.. nem a rangod számít hanem hogy elvezd a játékot, amit nornalozassal is lehet, vagy úgy ha csapatban játszol. Azzal h feljebb kerülsz semmit nem bizonyitasz manapság, ha nagy szerencseje van valakinek siman felmegy platig is kevés skillel.
    Ha épp nem megy / rossz csapattarsakat kapsz, hagyd annyiban!
    Es tényleg ne vedd tamadasnak/kioktatasnak. En ezzel a mentalitassal egy season alatt silverbol diamond kozepeig mentem jo par eve :R

Új hozzászólás Aktív témák