Új hozzászólás Aktív témák

  • tenaijo

    tag

    válasz Nammarci #66612 üzenetére

    Bármit kilőhet, amit gyanúsnak ítél, de a legfontosabb, hogy nem csak a játék futása közben, hanem konkrétan bármikor. Sokaknál alapvető driverekkel voltak problémák.
    Át van ez gondolva, csak amolyan szokásos RIOT-os módon. :DDD
    Egyébként vicces, hogy eddig a lol-ra a "kenyérpirítón is elfut" kifejezést használtuk, de innentől ez korántsem lesz igaz.
    Ne legyen igazam, de szerintem sokkal több negatívumot fog ez a változás hozni, mint pozitívumot. Arra leszek kíváncsi, hogy a pro eventeken is kötelező lesz-e használni, és ha igen, mi lesz majd mikor megkettyen és valamelyik gépet random meghülyíti..Oké, hogy ők telepítik a gépeket, de 1000 játékos 1000 féle perifériával tolja.
    Kritikus bugok miatt tolták el a kiadást 1 hónappal, vajon mi lesz majd mikor kijön szerdán az éles szerverekre.:DD Hozzátenném azok után, hogy múlt héten egy LCK LAN(!!!) eventen "ping issue" címszóval órákon át pause-olták a gameket, már bottal se nyúlnék ehhez a szarkupachoz csodához. Ezzel is bizonyítottak..

    Nem volt szükség a lol-os Vanguardra, nem is lesz soha. Ez nem egy multilövölde, ahol minden második lobbyban csaló van. Aki meg csalni, botolni akar, ugyanúgy lesz működő progi saccra a releasre rá 2 nappal, a smurfölést meg eddig sem tiltotta semmi. Esküdözhetnek, hogy nem gyűjtenek semmilyen érzékeny adatot, meg hogy ez milyen szupppperbiztonságos, szuppppperkirály cucc, amivel megváltják a világot, de a nap végén akkor is csak egy plusz fölösleges fejfájás a júzernek... Nem baj, úgyis fogják többek között azt is mérni statisztikai adatok alapján, hogy ez a csoda hány játékost üldözött el, aztán vagy reagálnak rá valamit, vagy nem. Bár a RIOT-ot ismerve inkább az utóbbi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák