Új hozzászólás Aktív témák

  • tenaijo

    tag

    válasz iszoke #66618 üzenetére

    Régebben nem volt ennyi agresszivitás. Ha valakiben felgyülemlett a feszkó, akkor sem írta ki magából egy regény formájában ingame chaten. Régen gáz volt toxicnak lenni, ma már sztenderd, hogy minden game-ben szép dolgokat kívánnak egymásnak a felek. Erről tehet a RIOT, mert nem csinálnak ellene semmit, tehetnek a streamerek, mert az ilyen T1/TF Blade féle mókamikik "menővé" tették, de alapvetően ilyen irányba változik a világ. Nem csak lolban lehet észrevenni, hanem mindenhol. Bemész a városba egy órás sétára, és olyan dolgokat hallasz, hogy lemész hídba. :DDD

    Callisto: 5 játékosnak lehet 5 különféle ötlete, hogy mit kéne csinálni. Ha valaki elkezd nekem anyázni, mert szerinte nem jó playt csinálok, akkor én vagyok a hibás, ő meg a "szegény ártatlan", aki csak azért kvaanyázik, mert én szerinte elrontottam valamit? Ezek nagyon szubjektív dolgok. Aki toxic, az toxic. Akár elbaxok valamit, akár nem, ő kezd el anyázni. Forgassa vissza inkább a saját játékába a frusztrációját.

    Amúgy egyszerű a megoldás: flagelni kéne az összes accot amelyiken toxicok/intelnek/kilépkednek, és összeereszteni őket egybe. Ha működött a smurfq, ezt se lenne nehéz megoldani. :D Be kéne dobni egy, a honor szinthez hasonló skálát, aki negatívban van, az mehet egy elkülönített queue-ba. (kb mint a low prior, csak "csendben") Ugyebár innentől kevésbé lenne """skill""" based a matchmaking, de összetenném a két kezem, ha minimum normalra bekerülne valami hasonló.

Új hozzászólás Aktív témák