Új hozzászólás Aktív témák

  • #75376384

    törölt tag

    válasz unclefucka #23528 üzenetére

    Belinkeltem az albumot is. Ott az utolsó képen látni, hogy miből lett megoldva.
    Egyébként a szélvédő nem feltétlen a moc készítő sara, mert a választék se a legjobb. Tegnap megnéztem az f150-rol a releváns gyáróriasok részt és az ablakot illetve a felső részt elnézve szerintem indokolatlanul összeszűkül a valósághoz képest (8studbol lett 6). Ott is elviselne egy nagyobb ablakot, de nincs. Tudom nem lehet mindenre új elemet készíteni, de egy autós szériánál sok lehetőséget megnyitna pár új elem.

    (#23527) Throme: tegnap raktam össze az fastback ford-ot (75884). Nem jártam utána, hogy csak ennél a szettnél van e ilyen, de a hátsó márkajelzés nem matricázott, hanem az elemre “nyomtatott” volt.
    Inkább tényleg csak az a bajom, amit már írtam. Matrica nélkül szinte lehetetlenség a korábbi szetteket összerakni úgy, hogy arról tényleg átjöjjön, amit ábrázolni akar. Ha nincs rajta Ferrari matrica van amiről meg nem mondanám, milyen márkájú akar lenni. A reklámok rendben vannak. Az teljesen érthető. Vagy akkor lehessen utólag hivatalos lego matricákat venni már kifutott készletekhez és ne a felhalmozó, többszörös áron kínálótól kelljen megvenni dobozostól. Egy két éves modell most 16 körül is van, de a 20 a jellemzőbb. Mennyi volt korábban? 4-5? Röhej.
    A chrion egyébként nagyon egyben van, azon “elveszik” a lámpa kialakítás módja.

Új hozzászólás Aktív témák