Új hozzászólás Aktív témák

  • wrrs

    tag

    Hónapokkal ezelőtt valami névtelen bolt talán Black Friday akciójában találtam rá a 70908, THE LEGO® BATMAN MOVIE™ A Menekülő jármű (Batár) készletre.
    Nem különösebben rajongok a filmért, erről már írtam, de az abban lévő járművek mind nagyon komolyak. Így evidens volt, hogy berendelem ezt is.
    Mivel a Ninjago vonal robotjait már ekkor elkezdtem begyűjteni és azóta mind a polcon feszítenek, így egy hirtelen jött ötlet miatt a tegnap esti programom ennek a készletnek az összerakása volt. Konkrétan semmit nem vártam élményben. Egy jó kis legózásnak indult és a végén eufória lett ebből is.
    Eszméletlenül jó ez a készlet!!! Maga a kész batjármű sem képekről, sem videókból nem fog lejönni. Élőben nagyon komoly. Kezdeném ott, hogy alapból sokkal részletesebb, mint eddig bármelyik robot és ehhez is hozzápakoltam a végén egy kis módosítást. Igaz apróságokat, csöveket, pár csempét, rácsot, de azért sokat dobnak a végeredményen.

    A végeredmény egy igazi gépdenevér. Állítható lábakkal, fejjel, nyitható hátsó résszel, ahová Batman jetpackje kerül, így olyan a háta, mint egy nagy motor az átlátszó ablak alatt. Szuper! A figurák is nagyon jók, bár ezek annyira nem hoznak lázba. Egyedül a hátán lévő hálólövő lehet furcsa, de élőben az is másként mutat.

    Még fellelhető korrekt áron, bár visszavonult a szett. Akit érdekel és robotfan szerezze be. Szerintem nem kell Batman fannak lenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák