Új hozzászólás Aktív témák

  • #75376384

    törölt tag

    válasz wrrs #33346 üzenetére

    én egy picit másként látom.

    sw-t megértem. vannak a pici készletek, amik a hadseregépitést segitik. a közepesek azoknak, akik most kezdték és nem volt meg az előző 15 x-wing egyike se, mig azért nagy készletek is érkeznek.

    a ninjago vonal idén nagyon bejön ezzel a társassal. azt biztos összegyüjtöm és végre nem csak értelmetlenül nagy panelekből épülnek fel a készletek.

    a city-t úgy ahogy van eltoszták. a sima készletek gagyik és értelmetlenül nagy elemekből állnak. a búváros dettó. a három vagy négy évvel ezelőtti sokkal részletgazdagabb volt. nem is értem mit gondoltak idén. egyedül a polybag-et szereztem be, mert az szerintem messze a legjobb az egész sorozatban.

    a hidden side szerintem a city-hez hasonló betegségben szenved. tömve nagy elemekkel.

    speed champions esetén, amilyen jó ötlet a 8 stud-ra váltás, úgy el is lett rontva mással, pl a festett ablakok teljesen kiherélték a MOC lehetőségeket.

    és a legnagyobb szivfájdalmam az MCU vonal. először az elcseszett iron man maszk, majd ezek a készletek. mik ezek? miért kell? annyi jó ötlet lenne az univerzumban, de nem. kell egy újabb torony, ami nem áll másból csak ivelt ablakokból.

    winter village-re kivancsi leszek.

    de hé, legalább jött idén egy nagyon fasza kalózos cucc. :D és a gyüjthető minifigek is jók lettek most nagyon szvsz.

    illetve ma megrendeltem az utolsó kört is a löwenstein kastélyból és a kiegészitőből. remélem jövő héten meg is érkezik.
    megtaláltam neten az alapkastélyt és hozzá egy tökéletes összerakót is. akit érdekel szivesen adok linket. korábban maga a készitő linkelte, hogy feltette valaki netre, de azt utólag leszedték. a kiegészitőért viszont mindenki szépen fizessen, akinek az is kell. rebrickablen meg lehet venni a készitőtől. :)

Új hozzászólás Aktív témák