Új hozzászólás Aktív témák

  • #75376384

    törölt tag

    válasz Throme #35371 üzenetére

    Mindenki szennyezi a környezetet de az nem az jelenti, hogy akkor telibe kell szarni az egészet és nem gondolni a jövőre. Nekem a Lego az egyetlen hobbim, ami szeméttel jár így mondhatni várom, hogy mikor lesz benne előrelépés és teszek rá, hogy másnak nem tetszik a karc a dobozon, míg nem vonják be egy újabb felesleges réteg műanyaggal. Ja és közben igyekszem minél kevesebb szemetet termelni, feleslegesen fogyasztani.

    Egyetlen dolog van, amit beismerem, hogy valóban felesleges és nem tudom hogy lehetne kivédeni (és nagyon nem szeretem) az pedig amikor az ember bl-ről rendel és kap egy halom műanyag zacskót. Mondjuk én mindet egy helyen tárolom, amiket eddig kaptam. Ettől függetlenül azonban üdvözítő lenne, ha itt is papírzacskót használnának az eladók.

    Az pedig a lehető legarrogánsabb és cinikusabb viselkedés, ha valaki egyenlőségjelet tesz a “nem érdekel” mentalitás és a kicsit is tudatosabb viselkedés között, mondván mindketten szennyeznek.

    #35372 HUN_Sector: a felnyitható dobozt én is imádtam, bár elég lelombozo volt olyanokat hallani, hogy delikvens a elment Lego nézőbe, majd éles tárgyat használva kivágta az előlapot és kiszedte, az ottani dolgokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák