Új hozzászólás Aktív témák

  • #75376384

    törölt tag

    válasz edgR #36877 üzenetére

    nyilvan a sajat orszagomrol beszelek ahol elek.

    az elemdarabos egyebkent az. szerinted nem neznek bele a dobozba a hataron? minden alkalommal kapok egy szep plecsnit a dobozra, ami azt jelenti, hogy nem kell extra koltseget fizetnem erte az allamnak.

    nem en kaptam csekken, hanem itt csekken szoktak ezt kikuldeni. majd befizetes megerkezese utan kuldik ki a csomagot. en fentebb irtam, hogy nekem soha nem jart extra koltseggel a lego rendeles, mindegy hogy honnan rendeltem. azert is irtam hollandiat, mert most egy holland ceg altal kuldott valamit akarnak velem kifizettetni. az pedig bonuszkent nem ertem, hogy mit keres ez a holland valami (link fentebb) egy magyar cegtol valo rendelesben. az e-mailben is mindig azt irjak, hogy hollandiabol erkezik a csomag. miert?

    a posta mindig kuld mailt, minden csomag eseten. ma viszont a megjegyzesben ott volt, hogy extra dijat kell fizetnem atvetelkor.

    azt majd megmondom kesobb mi a tetel. viszont mint irtam a darabos legot nem vamoljak, legalabbis bizonyos szintig tuti nem, de ez nem is nagy csomag, rendeltem ennel mar joval nagyobbat is.

    a bricklink bolt oldalan ott szerepelt, nem eus orszag 3500 forint a szallitasi koltseg. akkor honnan is kerult elo ez a plusz 25 frank? nem tudta amikor feladta? nem ismeri a ceget amivel kuldeti a dolgait?

    vagy kiderul a vegen, hogy tenyleg vam, akkor megkovetem magam, amiert az elmult cirka 40 rendeles eseten szerencsem volt. bar az arany akkor se igazolja ezt, mert egy alig 60 frankos rendeles nem 25 frank pluszba kerul.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák