Új hozzászólás Aktív témák

  • #75376384

    törölt tag

    válasz timar88 #39820 üzenetére

    megpróbálom a lehetetlent, igy utoljara. nem fogok a mondataidra egyesével reagálni, mert az egy csúsztatasokkal teli, rosszindulatú, csúszós lejtot is megjárt massza.

    nem tolnak semmit a pofankba. egész egyszerűen csak örülnek a különböző társadalmi rétegek, amiért mar nem kell elbujkálniuk. a való életben pedig szimplán csak feltűntek a radaron. ezek az emberek korábban is ott voltak, csak te vagy en nem láttuk őket, mert a társadalom akkor meg nem tudta őket "kezelni", igy inkább nem mutatkoztak nyilvánosan. most mar végre ezt megtehetik es jobb helyeken mar nem kopik le, ha egy meleg férfi a barátjával megy ki kezenfogva az utcára. ez a par nem akarja, hogy te is szállj be harmadiknak, szimplán azt, hogy ne legyenek megvetés tárgya. az hogy a politika, media es a szélsőségesek is megjelentek a szivárványos zászló alatt, azért őket kell okolni, szidni es nem azokra rosszallóan nézni/gondolni akiket ez az eszme eredetileg képvisel.
    en se vonulok sehova. elfogadom, hogy vannak különböző emberek es nem gondolom mert (számunkra) kihívóan öltözködik, akkor azzal triggerelni akarna, hanem szimplán csak magát adja.

    a készlet pedig továbbra is semleges, mert nem szol másról mint egyenlosegrol.

    hogy miért nem 50 eve? nézd meg hol voltak ezek az emberek a jogaikkal 30 eve, nem hogy 50...

    #39821Lebobgo: szivesen. :D gondolom akkor lattad, hogy lassan komplett városnyi modulara adtak ki kubai vonalon is.

    #39826Freddy76: egy utolsó esélyt kapott. amúgy en is idovel beszerzem, de meg k. draga.

    #39819Throme: szerintem azért csak ket lovag lett, mert ha megveszed háromszor, ahogy "javallott", akkor mar lesz 6 es regen is annyi volt egy varhoz tartozó mennyiség. ;] egyébként nekem is annyi a negatívum a készlettel, amit itt fentebb is írtak. az a piros fehér zászló nem illik bele. meg lehetne vmi egyedi mintás zászló is. na meg lo.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák