Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz #75376384 #39931 üzenetére

    Nem állítottam hogy tökéletesen tudják mit csinálnak, de azért valljuk be hogy a "mindenki hülye csak én vagyok a helikopter" jellegű hozzáállás elég sűrűn felbukkan ha a LEGO-ról van szó. Tekintve hogy nem ad ki a cég eladási statisztikákat (miért is tenné, más se nagyon tesz ilyet), innentől kezdve sokminden csak spekuláció.

    A nosztalgiával meg az a legnagyobb baj hogy mindenki mást keres benne, képtelenség olyat csinálni ami mindenkinek az igényeit kielégítené. Pl a váras témánál maradva ha kiadnának egy régi szettet 1-1ben, akkor azon menne a sírás hogy hol az innováció, csak a pénzre hajtanak, meg tönkre akarják tenni a szegény BL eladókat akikre most rárohadnak a régi szettek (lásd pl Saturn V reboot). Ha változtatnak rajta akkor az a baj hogy hogyan mertek hozzányúlni, tuti fix hogy csak elrontani lehet. Ha felhasználják a témát és a szereplőket de újraértelmezik a dolgot akkor az már fúj nem is nosztalgia, megint csak elrontani lehet.

    Ez olyan egyébként mint az 1:10-es Technic autók léte. Szerintem nincs sok értelme mint Technic szett, viszont abszolút értem hogy miért csinálják és ki a célcsoport. Vagy a magas felfüggesztés a Ferrarin amitől úgy néz ki mint egy Dakar kiadás, vagy miért nem ad ki újra erős vezérlőt/motorokat a LEGO holott a BuWizz mutatja hogy van rá igény, stb. A saját szemszögemből jogos lehet a hőbörgés, viszont a cég oldaláról aki terméket akar optimálisan előállítani és eladni már nem biztos.

    És igazából csak ennyi a bajom azokkal a hozzászólásokkal amikor LEGO tervezőket nyílvánítanak a "szakértők" dilettánsnak vagy úgy általában hülyézik le a céget - attól mert neked nem tetszik még nem biztos hogy rád van szabva az adott termék, és ettől még a cég szemszögéből lehet sikeres. Persze ez nem jelenti azt hogy minden termék sikeres és ők se tudnak mellényúlni, de azt se hogy márpedig ők csakazértis direkt nekifutásból mennek homlokegyenest az ellenkező irányba mint ami a nép óhaja-sóhaja.

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák