Új hozzászólás Aktív témák

  • #75376384

    törölt tag

    válasz kbalage2 #39925 üzenetére

    Szerintem Pötyi nagyon jól leírta, hogy akkor foglalják szabályba. Modulart se adnak ki, mert megvan a saját modular vonaluk, de nem is hőbörög a közösség a modular ideas szettek után annyira, mint mondjuk a kalózos és váras témáknál.

    Igen láttam egyébként a pár évvel ezelőtti “felmelegített” vonalakat, de azok köszönőviszonyban sincsenek hangulatban és kidolgozottságban a régebbi készletekhez. És itt most tekintsünk el a legutóbbi videódban szereplő építési élménytől. Ha megnézed a legutóbbi kalózos vonal esetén például a szokásos kalózhajón túl mik voltak? Majd ránézel egy 92-93 körüli vonalra. Lehet elemszámra csak a fele, de méretben...

    Szerintem a nosztalgiafaktort elég csak abban keresni, hogy visszahozzák a már ismert frakciókat a 90-es évekből (nem olyan elcseszett módon ahogy átalakították a piros és kék katonákat) , majd rittyentenek nekik pár barracuda bay meg creator vár szintű készletet és az emberek vennék őket.

    A redditet pedig nem nevezném hangos kisebbségnek a 600k plusz tagjával.

    #39930 kbalage2: nem hiszem hogy bárki is a saját zsebük ellenségének gondolná őket, de azt se kellene nyakló nélkül bevenni, hogy tökéletesen tudják mit csinálnak. Mert az utóbbi években egyre többször jött/jön szembe hogy nem tudják.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák