Új hozzászólás Aktív témák

  • #75376384

    törölt tag

    válasz kbalage2 #40716 üzenetére

    Tele van a net, az összes nagyobb médiafelület (Fb, Twitter, reddit, Lego tematikájú oldalak) a problémákkal. Ha annyira figyelnének a vevőkre és a kritikákra, akkor nem futnánk bele mégis mindig ugyanazokba.

    Az pedig a legutolsó dolog, amit rám lehetne sütni, hogy minden mozdulatukat fikáznám. Tudom, hogy a kapacitás véges, ahogy a tárolás is stbstb (bár ez is megdőlni látszik, amikor bejön egy újabb vonal tömve új elemmel) Azonban szinte mindig lyukra futnak az újabb dolgokkal és mi a reakció ilyenkor? “A marketinges tudja mit csinal”.
    Pl. miért jobb egy troll vonal tele új formával, színnel, mint egy alig néhány új elemet igénylő váras téma, amit ötvöznek a régi nosztalgia faktorral és az új fajta Lego készletekre jellemző építési élménnyel? Mert a pár éve felélesztett vár témának csúfolt valami megbukott, míg színes figurák még nem voltak?
    Vagy pl továbbra se értem, hogy miért erőltetik ezt félig Lego, félig mobiltelefon vonalat úgy, hogy képtelenek egy normális appot összerakni? Nem beszélve arról, hogy a hozzájuk tartozó készletek túlárazottak és zero Lego élményt tartalmaznak a nagy és spéci panelekkel.
    A sort pedig lehetne folytatni.
    na de megvan a szerintem eddigi legjobb, 3 új várat tartalmazó moc: :D

    [link]
    #40715 KaiotEch: ha van egy elemlistad és egy osszerakasi, akkor bricklink.com illetve dobhatnál egy linket, hogy hol találtad és akkor lehet többet tudunk segíteni. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák