Új hozzászólás Aktív témák

  • elektrotank

    tag

    válasz Throme #41924 üzenetére

    Valószínűleg rúgókból be kell vásárolni majd. Lambonál kiderül meddig bírja. Defender már picit áldozatul eset, ha az első felfüggesztést nézem.

    Én ideveszem, mert ez a Porsche is csak bizonyos befordítás után akad. Mind a Lambo, mind a Porsche kiállítási darab, semmi több. Ahogy gyakorlatilag az összes lego. Egy ilyen MOC-nál, ahol meg van kötve az alkotó keze, nyilván semmi gond, azonban egy prémium, hivatalos készletnél, függetlenül attól, hogy kiállítási, gyűjtői darabnak szánták, már nagyobb baj. De mivel nem most élem a gyerekkoromat és nem tologatom jobbra-balra, így nem számít. Így a lambonak se tudom felróni komolyabb hibának. Ellenben a lambos készletben találkoztam ennél elgondolkodtatóbb hibákkal, mint például 2 alkatrész helyett más volt, vagy össze volt nyomódva egy megint másik, aztán a színek sem voltak annyira a helyén (gondolok a sárgásabb elemekre)...

    Bár ezen nem lepődöm meg, mert ha csak végignézek a rebrickable-n vagy egyéb MOC-os oldalakon, vagy az ideas oldalon, rendkívül komoly ötletek születnek. Szembeállítva néhány hivatalos legókészlettel, siralmas az eredmény. Mármint legóék részéről. Születik néha náluk is valami jó ötlet, de egyre kevesebb van ebből és az is egyre drágábban, legalábbis mifelénk.

    Nyilván, ezek ízlések és pofonok, de ezt a porsche-t sose vettem volna meg még 20-ért sem (max pofátlanul profitot szerezni vele), ha ezt kellett volna kiraknom, szerintem. Mert egyszerűen ronda.

    Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

Új hozzászólás Aktív témák