Új hozzászólás Aktív témák

  • R3ĐßuŁŁ

    őstag

    Nos egy kis helyzetjelentést írnék a tisztítással kapcsolatban. Vettem először egy Vanish Oxi Action-t Lucas Kane fórumtárs ajánlásával. Be is kevertem a motyót vízzel és bele is tettem vegyenes alkatrészeket ( fehéreket és szürkéket ). Mindegyik elem sárgult volt szóval akármilyen hatást könnyen észre lehetett venni. Mivel többen javasolták ezért átlátszó tálat használtam illetve folyamatosan napsütötte helyen tartottam a tálat. Nos óránként kevergettem ahogy írták bla bla bla. 3 nap után kibányásztam az emeleket és a fehér elemeken egy nagyon hangyányit tisztított csak a cucc, viszont a szürke elemeket amik kevésbé voltak sárgultak azokat szerintem megtisztította és szerintem itt is egy árnyalatot javított a helyzeten. Vagyis szerintem a Vanish tökéletes a rászáradt por vagy kosz eltávolítására, de fehérítésre engem nem győzött meg főleg, hogy 2000 Ft körül volt az ára. Nos nem hagyott nyugodni a dolog és bementem a patikába, de csak egy kicsi kiszerelésű hidrogén-peroxidot vettem. Bele is tettem 5-6 sárgult fehér elemet és beszartok, de 2 óra után már látható volt, hogy fehérednek az alkatrészek ! Most van benn 1 napja és majdnem teljesen újnak néz ki mindegyik elem. Sajnos nem csináltam before képet, de engem meggyőzött ! Ha megyek ismét a patikába akkor veszek egy nagyobb kiszerelést és csinálok előtte utána képet mindenképp ! Szerintem próbáljátok ki, ha van kedvetek hozzá :DDD :K

    Pár szóval röviden:

    -A Vanish tökéletes az elemek rászáradt koszainak tisztítására, ami elég hasznos, mert nem kell fogkefével vagy akármivel dörzsölni az elemeket egész nap!

    -A hidrogén-peroxid pedig fehérítésre tökéletes! Hamarosan a peroxidba is teszek színes elemeket, hogy megnézzem velük mit művel a csodaszer :)

    [ Szerkesztve ]

    Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!

Új hozzászólás Aktív témák