Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz kbalage2 #44600 üzenetére

    Ezekről biztosan tudnak, annyira egyértelmű és főleg tök átlagos körülmények között előjövő hibák.Szerintem egyszerűen nem foglalkoznak vele.
    Ami valahol végtelenül szomorú, tekintve sok szett exkluzivitását és árát. Itt szerintem hatalmas ellentmondás van aközött, hogy ez csak egy kupac műanyag/gyerekjáték vagy 200-400 EUR árú, komoly készletek. Gyanítom ilyenkor az előbbi a hozzáállás, nem úgy mint tervezés/árazás esetén.

    A Defender is talán, de főleg a Zetros, Osprey, nekem a CAT irányítása is ide tartozik. Vagy most mutattál vmi új készletet amiben úgy toltak össze tengelyeket, hogy nem lehet szétszedni... ilyet a gyerek 5 évesen csinált, 5.5 évesen meg már tudta, hogy nem kéne. :)
    Utóbbi kellemetlen, előbbiek viszont totál a funkcionalitás rovására mennek minimum, de leginkább a fizikai sérülésig. Ez pedig nálam jóval túl van a megengedett határon.

    A Zetrost pl. csodáltuk megjelenés előtt de miután láttuk a hátsó tengelyt nekem teljesen elvette a kedvem. Ott vastagon visszalökött a "na, ennyiért ezt így biztos nem" vonalon.
    Nincs gond a javítgatással, moddolással sem, sőt. De ne kényszerből kelljen 80-150e-es szetteknél megtenni.

Új hozzászólás Aktív témák