Új hozzászólás Aktív témák

  • #75376384

    törölt tag

    Egy kis dpd sztori.

    Amikor múlt héten jött az értesítő, hogy feladták a bricklink erdei vár (vagy mi a neve) keszletem fel év után, mondom de jó végre. Aztán valahogy ez a rendelés más volt, mint a többi, mert út közben sehol se tudtam módosítani rajta. Mármint, amikor megérkezik a központjukba, akkor van lehetőség másik kiküldési helyet megadni neki. Ilyen nem volt ezúttal.
    Aztán mindenféle értesítő nélkül, a nyomkövetésnél egyszer csak láttam, hogy “kézbesítve”. Ez érdekes volt, mert csomagot nem kaptam és eddig minden dpd rendelés olyan volt, hogy csak aláírással lehetett átvenni.
    felhivtam a dpd-t, ők elküldtek a Legohoz. Ott egy nagyon kedves hölgy mondta, hogy fotó van róla, amint a készletet letette a postaládám elé. Mondom ez csodás, de én készletet nem kaptam, módosítani nem tudtam és eddig mindig alairasos volt. Azt mondta most nem tud a Lego újat küldeni, sőt azt se tudni mi lesz később, mert ez ennyire limitált, de még várjak a pénz visszakéréssel. Mert lehet nem csak én jártam így.
    Felmerülhet, hogy ellopták a lépcsőháztól. Nos ennek az esélye nulla. Amikor valaki csomagot kap, azt a szomszédok mindig beviszik a lépcsőházba. A környék nem olyan, nekem múltkor az 1400 frankos dronom doboza hevert a bejáratnál. De láttam már ott kanapét is.
    Vagyis most ott vagyok hogy sehol… kár hogy pont ennél a készletnél. :U De az hogy a futár csak úgy ott hagyta, holott korábban ilyen nem volt.

    Azt azért mondtam a nőnek, hogy szégyen, amiért egy ekkora szar céggel, mint a dpd dolgoztat a Lego.

Új hozzászólás Aktív témák