Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz Throme #50937 üzenetére

    Inkább azért zavart, amit Pötyi is írt, valahol ott motoszkált bennem, hogy esetleg valaki már valahol kibontotta (annak ellenére, hogy a ragasztások eredetinek tűntek, azért ez elég nagy hézag).
    A nagyáruházas esetet én is olvastam, az valamelyik korábbi karácsonykor volt, ha jól emlékszem - na, az nagyon bosszantó lehetett az elszenvedő alanyoknak.
    Mindenesetre végül kibontottam, minden megvolt hiánytalanul, vissza is ragasztottam (igaz csak celluxszal).
    Viszont az is zavar, hogy ennyire igénytelen doboz lejöhet így a gyártósorról. Oké, gyerekeknek szánt készleteknél amúgy is nagyrészt a kukában landol, de azért a lego árai mellett ennél többet várnék el.

    A bejelentett 90s castle készlet nekem nagyon tetszik, anno váram nem volt, így ezt biztos megveszem. Utána már csak az a kérdés, hogy mikor rakjam össze, illetve vajon hova tudom kirakni? :)
    Illetve a gyerek is kezd egyre veszélyesebb lenni ;) , múltkor 10 percre egyedül maradt a bookshoppal, és eközben egy elemet el is nyelt belőle a szobája, kb. 1 órán keresztül kerestük, de sehol nem lett meg.
    Azóta megbeszéltük (igaz előtte is, de látszólag kellett még az ismétlés), hogy ami nem az ő készlete, azt megkaphatja, játszhat vele, de minden legyen meg a végére, ne szedje szét jobban, mint amennyire muszáj (pl. játszhatóság szempontjából ezért sokkal jobban tetszenek a szétnyitható szettek, mint a modulárok, ahol le kell venni az emeleteket).

Új hozzászólás Aktív témák