Új hozzászólás Aktív témák

  • czanga

    őstag

    válasz czanga #54450 üzenetére

    Annyi reakció jött, hogy a játék ASZF-ét bemásolták, és nem indokolták többet semmivel a döntést. Vicces lett volna azután, hogy benyögték "elfogyott" azt mondani, hogy "háztartásonként 1 készlet".

    "Az ingyenes LEGO® Kalózok és kincsek VIP kiegészítő csomag (40515) ajánlat a LEGO.com oldalon online, a LEGO üzletekben és a LEGO katalógusban leadott VIP megrendelésekre érvényes, a készlet erejéig, 2022.8.4-től 2022.9.30-ig. A jogosult vásárlásnak legalább 50 $/65CAD értékű LEGO árucikket kell tartalmaznia. A Pick a Brick (Standard) megrendelések nem érvényesek erre az akcióra. Háztartásonként egy készlet. Korábbi vásárlásokra nem alkalmazható. Ha a jogosult LEGO-vásárlás(oka)t visszatérítés céljából visszaküldjük, az ajándékot is vissza kell küldeni a jogosult LEGO-vásárlás(ok)kal együtt. Nem vásárolható meg, nem cserélhető el és nem helyettesíthető más termékkel vagy készpénzértékkel. Az ajánlat nem érvényes a LEGOLAND® Parkokban, a LEGOLAND Discovery Centerekben vagy a LEGO Certified Store-okban. A LEGO Csoport fenntartja a jogot, hogy ezt az akciót bármikor, előzetes értesítés nélkül törölje vagy módosítsa. VIP tagság szükséges."

    Illetve felajánlottak 600 vip pontot, de feltételezem azzal semmire se megyek kb...

    Az egészben már nem a VIP készlet zavar, hanem a rugalmatlanság, az összevisszaság és úgy amblokk a nem méltó helyzetkezelés.

    Na end of the story. :U :N

Új hozzászólás Aktív témák