Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz kbalage2 #66635 üzenetére

    Term. nem vagyok a Legóval semmilyen viszonyban a vásárlásokon kívül. Sajnos azzal se leszek hiteles, ha azt mondom, hogy xy külföldi arccal anno állítólag ez történt. Ez lehet igaz is, meg nem is.

    Viszont adott fan media előtte 5-10 készletnél nagyon is pozitív kritikát fogalmazott meg, amivel az én szigorú fejem is abszolút egyet tudott érteni (főleg miután bevásároltam) a problémásabb készleteknél viszont őszintén elmondta mi a gond.
    Vannak akik megalapozott, kulturáltan előadott kritikát is fröcsögésnek, meg drámának veszik, pedig valójában mindannyiunk érdeke, hogy az adott hobbinkban a megvásárolt termék közel tökéletes legyen a pénzünkért és sok örömünket leljük benne.
    Ha mindenki csak hallgat és bólogat, akkor a mamut cégek tényleg bármit megtehetnek, egyre drágábban fognak adni egyre kevesebbet.

    (A gaming rivjú' témában viszont évekig benne voltam, több helyre írtam külsősként és ott nem egyszer az volt, hogy a főszerk. jelezte, hogy ki kell vágni a hibákról szóló részt, mert ha nincs kulcs, nincs játék, nincs teszt, nincs eladás/bevétel. De olyan is volt, hogy nem szóltak, csak vagdostak... Ezt úgy hidd el, hogy 2003-ban offline médiában is ez volt, meg 20 évvel később még mindig online felületen totálisan másik bagázsnál. Nesze neked elfogulatlanság...)

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák