Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz RapaNui1 #70781 üzenetére

    Csak vicc volt. Ennyi Technic után nem csoda, főleg a 4 szettes Saturn kilövővel együtt. :)
    A bankot pedig olvastam, hogy későbbi terv. Jó is lesz az úgy később, normálisabb áron.

    @Throme
    Már elmúlt... :) Más árak voltak, de volt ami sztem kb. fél óráig élt. Pl. a Yamaha 129 EUR-ért. Az Audi 99 EUR volt. Media Markt/Saturn akció volt egyébként elsősorban de csak pár szettre és ahogy láttam az Amazon erre reagálva vitte le ugyanoda az árakat, aztán ahogy lefosztották vagy elfogyott annyi is lett a jó árnak.

    Nekem most mákom volt mert más cuccokat akartam venni és nézegettem 1-1.5 hete.
    Ill. nyilván a szállítás is egy külön téma, ezt már beszéltük többször, hogy önmagában ritkán éri meg. Ha mást is rendeltem volna amúgy is (ami szállítással együtt is oké, mert annyira olcsó vagy pl. itthon nem kapható) akkor belefér.

    @Tygryss002
    Nem 100%-os a rekordom de nagyon közel van hozzá. Függ a termékektől is, meg én szállíttatok mailboxde-n keresztül is amikor duplán csomagolják (több doboz egy nagyba). Utóbbi esetben gyk. 3-4x van becsomagolva minden. Szuperbiztosnak tűnik mégis előfordult így, hogy 1-1 kisebb doboz sarka nyomódott belül, de csak minimálisan. Nagy Lego szettek viszont nekem is csak duplán csomagolva, külső kartonban, abszolút sértetlenül érkeztek. Szóval 99.99%-osak.
    Az biztos, hogy itthoni boltokkal sokkal sz*rabbul állok szállításban. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák