Új hozzászólás Aktív témák

  • Throme

    veterán

    Megnéztem Balázs videóját a10330 Senna-s Icons szettről.
    [link] (ha valaki még nem látta)

    Alapvetően tetszik, jó bemutató lett. Szokásos színvonalon be lettek mutatva az új alkatrészek, az építési érdekességek, megoldások (nem pedig egy uncsi teljes építés, amit mások elkövetnek), hibák...stb.

    Picit ellentmondásos számomra, hogy a kerekek lemodellezésében, az arányaiban tekintve kisebb Lego verziót kifogásolja, szemben a cigimárka embléma hiányára meg az a magyarázat, hogy a Lego csak egy játék márka és nem fér bele egy ilyen logo.
    Ehhez az ikonikus versenyautóhoz - szerintem - a korabeli logo-k is hozzá tartoznak.
    Ha a kerék nem teljesen arányos az eredetivel - még úgy sem, hogy új alkatrészekről van szó - és ez hiba, akkor a korhű feliratok, emblémák se hiányozzanak.
    Másrész korábban már "elhangzott" itt, hogy a legó nem modelleket gyárt, amiknek az a feladatuk, hogy az eredetivel szinte megegyező arányokat, kialakításokat hozza.
    Így a kerék méretarány(talanság)a szerintem nem olyan nagy probléma.

    Azzal az érvvel persze nem lehet vitába szállni, hogy manapság nem engedélyezett sok országban a cigireklám, cigimárka embléma feltűntetése. Nem vagyok cigis, mégis hiányzik azért.

    Az orrkúpot szerintem is megcsinálhatták volna jobbra. A matrica, nyomtatás szín eltéréseket (sajnos) már megszokhattuk, úgy látszik ezen nem fog változtatni a gyártó.

    ... most pedig jöhet a 10332 középkori város bemutató, szintén Racingbricktől.

Új hozzászólás Aktív témák