Új hozzászólás Aktív témák

  • elektrotank

    tag

    Hali, új vagyok még a topicban. Örülök, hogy van egy ilyen fórumtéma is. Végre. Kissrác koromba nem volt olyan alkalom (szülinap, karácsony, húsvét stb...), amikor ne legót kértem volna ajándékba. Aztán sajna egy idő után, amiket akartam, már túl drágák voltak, szóval nem igen volt legom. A legdrágább talán eddig 17 ezer volt. Valami daru volt, Lego Technic, a 8288-s számú. Ez volt az első komolyabb Technic cuccom.
    Aztán már olyan 2 éve dolgozom és most jutottam el oda, hogy na... folytatni kéne olyanokkal is, amit szívesen kitennék az asztalomra pl. vagy a polcra. Szóval vannak terveim, 60-80k között mozognak sajnos már a nagyobb és komolyabb dolgok.
    Gyerekkori álmom ez: [link]
    Ha beledöglök is, de megszerzem :K
    Persze más fajtákban is vannak jók, mint pl. a 8649.
    Másik kiszemeltem egy ilyen: [link]
    Hej, hej, mennyi lego, csak pénzem legyen :DDD

    Alapvetően szeretek építkezni, önállóan is nekiállok valaminek, ha kell. Szimetria mániás vagyok, szal nagyon ritka, ha önállóan olyat építek, ami nem egyforma, mind színben, mind formában.

    Itt van egy kép, az összeállított cuccaimról (ezeket mind én építettem magamtól, kivéve azt a nagy dögöt, mert az valami távirányítós lego féleség akart lenni, de féluton bedöglött, ezért kapott egy új panel részt, ami a tetejére leszt biggyesztve, nem a legcsinosabb)

    [link]

    Mindközül a legkedvesebb legom ez (ismét saját építés, a már említett 8288-as Technic lego talpaival). Valószínűleg azért, mert ez sikerült a legjobban, illetve az a kék 18-s jelzésű szélvédő valójában az első legomból való :)

    [link]
    [link]

    Igen, jól látjátok, porosak, régiek, megviseltek. 99%-t most bányásztam elő egy dobozból, fent egy tároló rekeszből, a legkedvesebb legom pedig a polcon porosodott be.
    Örülök, hogy rám tört valamely részt újból a legománia. Remélem, amint meg lesz valamelyik a tervezettek közül, prezentálhatom nektek! :)

    Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

Új hozzászólás Aktív témák