Új hozzászólás Aktív témák

  • #214

    tag

    Sziasztok!

    Adott lenne egy 50 m2-es kisvárosi lakás, ahol eléggé küzdünk a finom porral (szmog, ételszag elenyésző, cigaretta egyáltalán nincs), ezért szeretnék beruházni egy légtisztítóra. A topik ajánlása alapján Daikinben gondolkodom, viszont kérdéses, hogy szükségem van-e az MC55W-re vagy elég lenne az MC30Y.

    A lakás nagyjából el van felezve, kb. 25 m2-en egy légtérben található egy konyha és egy nappali, a maradék 25-ön pedig egy ajtó nélküli közlekedő, illetve szobák, fürdő, ezek már zárható ajtóval (tervrajz skicc). Az 30Y leírása szerint önmagában kiszolgál 46 m2-t, így pusztán ez alapján elégnek tűnik, illetve az elválasztott közlekedő miatt a légáramlás úgyis szűk keresztmetszet lenne. Mindemellett gondolom az 55W hamarabb elvégezné a dolgát.

    Szerintetek érdemes az 55W-ben gondolkodnom, vagy elégedett leszek a 30Y-nal is? Van bármi a lefedett területen kívül, amiben az 55W jobb? :R
    Mivel a por a fő problémaforrás, ezért robotporszívó ötlete is felmerült, viszont alapból 1-2 naponta teljesen felporszívózunk, másfelől pedig a légtisztítóban most jobban hiszek, de javítsatok ki!

Új hozzászólás Aktív témák