Új hozzászólás Aktív témák

  • bwin.party

    aktív tag

    Sziasztok!

    Körülbelül két hete boldog (?) tulajdonosa vagyok egy Y50 változatnak. Nem terveztem laptop vásárlását, mert van két asztali gépem és van egy Asus laptop a családban. Céges cafeteria rendszerben volt lehetőség választani és mivel nem akartam azt, hogy az adó vigye el a keret nagy részét, ezért ezt választottam egyik elemként. Több problémám is van a laptoppal, mert sok új elemet nem értek meg. Legalábbis nem tűnik számomra elég ésszerűnek.

    Eredetileg aktivált és eredeti Windows 8.1 64bit van a laptopon telepítve. Számomra a csempe az agyhalált jelenti. Átvételkor azt mondták, hogy csak Ghostolással tudom a jelenlegi rendszert menteni és csak utána újat telepíteni. Ha újratelepítem, akkor a garancia elvész? BiOS-ban van eltárolva a sorozatszám. Ez mit jelent? Ha igen, akkor abban az esetben is, ha Ubuntut telepítek rá?

    A laptopon Y50 címke van rá ragasztva, de nincs utalás az Y50-70 termékjelölésre. Hogyan van ez? Mert ha jól gondolom, akkor semmilyen plusz extrát nem tud ez a változat, csak amit a többi változat. Világít a billentyű és van JBL. Amúgy kellemes használni és tetszik a hangzás is.

    Aktuális, hogy az itCafé lehozta cikkben, amit a Lenovo csinál(t).

    Ezzel kapcsolatban is várom a véleményeket, mert kicsit kiakaszt ez a sok előre telepített mocsok a gépen. Inkább újrahúznám és tudnék egy kicsit is bízni benne. Nem tudom, hogy mennyire megbízható az így előre telepített OS és a hozzá pakolt utils-ok...

    Specifikáció:
    Alaplap: ismeretlen gyártó;
    CPU: Intel Core i7-4710HQ @ 2.50GHz;
    RAM: 8GB;
    SSD: 256GB (Samsung EVO ???);
    Video: nVidia GTX 860M (4GB, GDDR5);
    OS: Win 8.1 (eredeti, előre telepített);
    Kijelző: nem érintős, 15.6";

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák