Új hozzászólás Aktív témák

  • godfella69

    tag

    Beléptem a klubba újítottam egy Y500-at tegnap i7es procival és 16 giga rammal. :) Először win7 64bit professionalt raktam fel, de az istenért se akarta felismerni az SLI-t, ha esetleg valaki tervezi a gép megvételét és win 7el próbálkozna azt felejtse el ezt az op rendszert, felesleges bajlódni vele.

    Win 8 professional van most a gépen eddig tökéletes, problémával nem találkoztam. Külsőleg sem találtam hibát a masinán alaposan átnéztem :P A hűtés valami parádé rég találkoztam ilyen jó minőségű hűtéssel ilyen árkategóriában engem teljesen meggyőzött 5-6 óráig folyamatosan nyüstöltem a gépet, szokásos wasd irányítás környékén nem hogy meleget, de még langyosat sem éreztem, de szerintem ez a remek anyaghasználatnak is köszönhető. A JBL hangszóró tökéletes soha nem hallottam még ilyen tiszta hangzást egy laptopban sem!

    Eddig ezeket a gameket probáltam max felbontáson (1920x1080) a gépen: Diablo3, új Simcity, Crysis 2, Battlefield 3.

    Diablo 3-nak nincs nagy követelménye mindent maxra húztam még a legnagyobb csatákban sem! ment az fpsem 70 alá, de átlagban 100 fölött volt. Simcity high és ultra beállításokon próbáltam bő egy óráig nagy városoknál is 50 fps fölött volt a gép, ami azért szerintem nem rossz. A crysisnál megmondom őszintén meglepődtem, ultrán 45 fps felett volt stabilan átlagban 55-65 fps, Battlefieldnél is ugyanez mint a crysisnál.

    Rendkívül elégedett vagyok, nem csalódtam azt kaptam amit vártam talán még többet is, :R én mindenkinek csak ajánlani tudom!

    PSN ID: godfella1990; Batte.net: arabsejk90#2613

Új hozzászólás Aktív témák