Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz Dhampir #16452 üzenetére

    Szerintem az a topic felejtő, egyrészt ketten is azonnal lepriviztek, hogy náluk-tőlük (igaz, normális hangnemben, de akkorsem kéne nyomulni észnélkül), egyébként meg van kb. 2 max 3 modell minden kategóriában és "ezt vedd, a többi hulladék".

    Ez kábé olyan, mint kajában, hogy ha leves, akkor van gulyás, málnakrém, meg halászlé, az összes többi szar, mert én már összeettem mindent mindennel és a legtöbbet kihánytam. :K

    Kimazsoláztam magamnak anno az építő, értelmes kommenteket, a többit kifilterezte az agyam /dev/null-ba és bementem megtapizni Media-ban az Y520-at, végül berendeltem, az 1 hónap miatt vesztenivalóm nem volt (max idő és 1000 Ft-nyi dízel) :) - és akkor lepődtem meg, hogy épp csutkarommá van akciózva. Pfűűű mondom, ha nem ezt, ennyiért, akkor mit ? Úgy vártam, mint a messiást. :DD :))

    Volt egy kis para a HDMI körül, néha elment a kép a tv-n is és a monitoron is, ó mondom mi a szösz, szar a HDMI portom ? Pedig aranyozott végű, jó minőségű kábelt vettem hozzá. Vettem egy másikat, másik márkát - tök tünetmentes azóta. Hát van ilyen. :)

    Viszont a Realtek wifi továbbra is szivat Linuxon. Úgy gondolom, ha ezt nem oldják meg záros határidőn belül, akárki is, lövök bele egy Intelt, ezt meg elteszem a polcra ha gariztatni kell .. (neadjisten). Win10 alatt tök oké.

    [ Szerkesztve ]

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák