Új hozzászólás Aktív témák

  • gygalilei

    tag

    válasz Danex #8124 üzenetére

    Danex:"Egy rövid szösszenetbe amúgy leírhatod, hogy mi volt a hiba, mennyi ideig tanyázott náluk, meg úgy a komplett dolog menetét."

    Csak röviden:
    Hiba: Az ultrabay-es kártya megadta magát, tulajdonképpen elfüstölt. Be sem lehetett kapcsolni a laptopot.
    Kivéve az ultrabay-es kártyát a noti teljesen rendben működött.
    Jeleztem a TMX szerviznek márc. közepén a problémát, kb. 10 napba telt míg elvitték.Utána szinte semmi infóm nem volt, hiába írtam mailt, a telefont fel sem vették. Aztán írtam egy keményebb hangvételű levelet, arra már válaszoltak, hogy alkatrészre várnak. Vártam, vártam és vártam.2 hónap után ismét írtam egy levelet, hogy a 15 nap már többszörösen letelt, és ez nekem kimerítette "a vevőnek okozott indokolatlan kényelmetlenség" fogalmát és kérem a cserét vagy a pénzvisszafizetést.Erre visszaírtak, hogy kérvényezik a gyártótól a cserét.
    Rá egy hétre kb. már meg is kaptam a jegyzőkönyvet.Vagy cserélek vagy visszaadják a pénzt.
    Amit még nem döntöttem el végleg.Ezért kérdeztem itt is hozzáértők véleményét , hogy milyen más notit ajánlanak helyére, talán az y50 lehet, hogy jó lesz.Árban kb. ugyanannyi és talán tudásban is.Ami mellette szól, hogy csak egy videokártya van benne, ami talán felveszi a versenyt a 755m sli- vel is.Hűtésére kíváncsi lennék, mennyire forrósodik fel komoly terhelés mellett.
    Még gondolkodom.Várok egy komolyabb y50 tesztre.

Új hozzászólás Aktív témák