Új hozzászólás Aktív témák

  • bozso067

    tag

    Sziasztok!
    Van egy LG49UH850V 3D tv-m, aminek a wifijével a következők a problémák:
    1. A beállítások/hálózat/Wi-fi menüben szereplő kapcsoló "gomb" hol működik, hol nem. Néha sikerül be- vagy kikapcsolni, de amikor kikapcsolt állapotban van, sokszor nem lehet bekapcsolni (tudom, minek kapcsolgatom, de még nincs vége...); arra nem sikerült még rájönnöm, hogy ha sikerül is bekapcsolni, mitől működik újra a gomb.
    2. Ha sikerül bekapcsolni, elkezdi keresni az elérhető otthoni wi-fi hálózatot; de sokszor csak percekig keres és a képernyőn csak a keresés ikonja látható. Ha megunom - mert sokszor nem talál semmit -, lelövöm.
    3. Néha viszont sikerül bekapcsolni és meg is találja az otthoni hálózatot de a jelszó beírása után, kiírja, hogy hiba lépett fel, próbálja újra. Többszöri próbálkozás után ugyanaz az eredmény. A jelszó jó, nem írtam el.
    Más a szomszédba is átvittem, hogy az ottani hálózaton teszteljem, de ugyanaz a probléma.
    Szóval a wi-fi valamiért megadta magát? Korábban működött.
    LAN-ról viszont gond nélkül megy az internet, viszont most át szeretném helyezni a készüléket egy másik helyiségbe, ahol nincs LAN kábel (oda nem tudok (nem akarok) kábelt kiépíteni).
    A modem/router rendben van, az összes otthoni készülék (köztük másik 3 LG tv is) gond nélkül működik a wi-fi hálózaton. Próbaként a tv 230-as hálózati csati kihúzva a konnektorból, majd vissza, de semmi. Ugyanez eljátszva a modemmel és a routerrel is.
    Az LG ügyfélszolgálata csak azt tudta tanácsolni, hogy húzzam ki a LAN kábelt és úgy próbáljam a wi-fit, mert addig, amíg a LAN be van dugva, addig nem fog menni a wi-fi :))
    Volt más valakinek hasonló problémája?
    (nem szeretném eladni a 3D miatt)

Új hozzászólás Aktív témák