Új hozzászólás Aktív témák

  • aszamóca

    aktív tag

    válasz lazarus2206 #13000 üzenetére

    Ameddig a leírásban nem hívják fel a figyelmedet, hogy az adott készülék ezt a zörgési jelenséget X-dB-ben produkálhatja, addig ezt kutya kötelessége a szervizelési feladattal megbízottnak megszüntetni. Mindegy mennyire halkan is rezeg, nem ez a lényeg.
    Jártam már így 1/4millás csúcskategóriás mosógéppel, ami 96kgos súlya ellenére, centrifugálásnál irdatlan hangok közepette, centis kilengéseket produkált, ami a szerviz mérése szerint tűréshatáron belül volt. Kértem hogy mutassák meg a mérési jegyzőkönyvet, és a specifikációt ami szerint ez áll. Ekkor csak pislogtak, és én voltam a szemétláda, kekeckedő, problémás kuncsaft. :((
    A hivatalos eljárás ilyenkor az, hogy a készüléket másik szervizzel kell javíttatni. Ha esetleg vitatják a hiba fennállását, akkor be kell szállítani a KERMI-be és bevizsgáltatni. Az így kapott + szakértői véleménnyel pedig a bolt ahol vették kicseréli, ill. visszaadja vételárat.

    [ Szerkesztve ]

    Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.

Új hozzászólás Aktív témák