Új hozzászólás Aktív témák

  • berlin

    csendes tag

    válasz toM517 #13408 üzenetére

    Szia!

    2-3 hónapja vettem egy 42LM660S TV-t

    HA szabad válaszolnék:
    - 3D hatás: amikor a 2D-t konvertálja fel, azt próbáltam azonnal vétel után, azt kicsit szokni kellett :) más a képernyő "fénykezelése", ez eleinte nagyon zavart, csalódott is voltam 2D-nél, de ezt teljesen megszoktam, már nem is veszem észre
    és tudod, milyen f.sza volt az olimpia az m3D-n??? :))))))))))))
    2D-ből 3D-be: ilyenkor a képernyőnek mélysége van, értsd a képernyő síkjától "befelé" van meg a tárhatás
    ha "rendes" 3D filmet nézek, akkor "kifelé" is megvan
    (van LG 3D demo videó, 5 perc, majdnem 1,5 GB, gondolhatod, milyen élmény - minden vendég csak ámul nálam, 30tól 70 éves korig :) )
    - külső HDD-ről gond nélkül futtatja a 3D filmet, mondjuk nekem olyan van, ami nem külső tápos, hanem az USBn keresztül veszi fel a szükséges áramát.
    (itt mondta valaki, hogy arra kell figyelni, hogy 5600 felett rpm-es legyen a HDD, hogy ne szaggasson a kép - erre figyelj, nekem is olyan 7000 valahányszázas rpm-es van, és nincs gond)
    -én sima szobában nézem, tisztán 3-3,5 méter távból a 42-es tévét. Kell ez a méret, hidd el, olyan látványa, képe van, hogy csak na. eltűrnék egy 50 collost is :))))
    - fali konzolból, olyan kell, ami függőlegesen is dönthető, mert a 3D tartalmak függőleges betekintési szöge alacsony, ezt vettem észre, értsd, ha felrakod a tévét falra és te fotelből, ágyból fekve nézel filmet, kell, hogy tudd előrefelé billenteni a készüléket.

    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák