Új hozzászólás Aktív témák

  • gulyasa

    őstag

    válasz kovimre #13434 üzenetére

    Esetleg meg lehet azt csinálni, hogy a tévén csinálsz egy gyári reset-et (így törlődik minden csatorna és utána nem az automatikus telepítést választod, hanem manuális keresést frekvenciánként - ehhez persze tudni kell a szolgáltatód által használt frekvenciákat.
    Pl. nálunk DIGI kábelen az összes közszolgálati (digitális) csatorna - a rádiók is - egy frekvencián jönnek. De ugyanígy a többi csatornák is bizonyos más frekvenciákra vannak csoportosítva (mint a mindigtv-nél is ott a MUX A, MUX B, MUX C).

    Igaz, ez sem lesz a legjobb megoldás, mert itt is eléggé szét vannak dobálva a használható tévécsatornák, de ha találsz olyan csoportot (egy frekvencián), amelyek közül egyre sincs szükséged, máris nyert ügyed van, azokat nem telepíted.

    Szerk.:
    huncutka: Azért nem ajánlottam a rejtett "Installation menu"-t, mert amit én is ott leírtam, az az LW-knél működik, itt meg egy LH-ról van szó, annál meg nem tudom, hogy ugyanúgy működik-e...
    Viszont ha működne (előhozható a menü), akkor ki kell kapcsolni az automatikus csatorna frissítést, mert a törölt csatornák újra "visszajönnek".

    [ Szerkesztve ]

    Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, Tribit MoveBuds H1, Lenovo Tab M10 2nd Gen

Új hozzászólás Aktív témák