Új hozzászólás Aktív témák

  • proly01

    őstag

    Van már a Geeks-en teszt az LA szériáról itt . Igaz,nem pont a 620 asról,de ha megnézed az Lg oldalán az összehasonlítást itt láthatod,hogy teszt alanytól semmiben sem tér el a 660/690 csak abban,hogy a740S 800MCI is( ami mint tudjuk 90% ban parasztvakítás).Jó nyilván a 620 tól jóval eltér,de mivel a 2013 modelleknél a számok egyel lentebb vannak ugye (LM660 LA690 nek felel meg kb) így ha 660 vagy 690 vásárlása előtt áll valaki ez a teszt hiába a 740S ről szól szerintem mérvadó egy az ezeknek a készülékeknek a vásárlásánál is.

    Egyébként mind a LA660 mind a LA690 es baromira tükröződik szerintem még jobban mint az LM szériások bár ez engem nem zavar mert napsütésben szinte sosem nézek tv-t. ;)
    Az alsó káva lényegesen kisebb az Lm hez képest,nincs bekapcsológomb meg ilyenek csak egy lg logó ami ha akarod világít ha akarod nem alatta pedig egy érzékelő ami érzékeli a magic motion-t távirányítót mert csak ez van hozzá :U
    A tv összerakása az összerakás minősége(gondolom nem véletlen a 20kg os állvány nélküli súly) és kinézete,látványa frenetikus nagyon szép a tv.Felhősödés szinte mindegyikben van aki azt mondja nem látja az vak vagy hazudik.Már régebben írtam kb 20tv vel volt dolgom mindenhol volt némi felhősödés.Sikerült kifognom egy modelt (ami most is van) aminek csak a bal alsó sarkában volt éppen hogy egy kicsi.Ámde mostanság észrevettem (3,5hónap használat után),hogy a jobb oldalán 3 csíkban a tv közepén van felhősödés benne elég nagy területen és az bármilyen jelformátumnál bármilyen bemeneten bármilyen beállításnál ott van,ez van nagyon zavaró fekete részeknél de ez van,amin én keresztül mentem eddig azt mondom rá elfogadom és kész.
    Ezt a kis monológot csak azért írtam le mert ezek szerint ha megveszel egy tv-t ami szinte felhősödés mentes korántsem biztos hogy az is marad sajnos..... :(

    [ Szerkesztve ]

    ....Pr:)ly....

Új hozzászólás Aktív témák