Új hozzászólás Aktív témák

  • OldMike

    őstag

    válasz Eszkimo #30259 üzenetére

    Szia!
    Azért egy kicsit nehéz HW és SW problémára gondolni, ha néhány órán belül előfordul, hogy a tévé YT alkalmazásában a videók csak hanggal jönnek és kép egyáltalán nincs, aztán meg sorozatban simán lemennek az FHD videók.
    Valaki hozzáértő biztosan meg tudná mondani, hogy a prémiumban lévő YT alkalmazás az LG szerveréről hozza-e be a videókat. Ebben az esetben talán azzal a szerverrel is adódhat gond :(( .
    Nem vagyok ebben jártas, de valami furcsa nekem: Feltettem a YT-re egy videót. A PC-n a böngészős YT-n gyakorlatilag azonnal meg tudtam nézni. A telefonom és a tabletem YT alkalmazásában is meg tudtam nézni. A tévé prémiumában lévő YT-ben nincs benne :O . Megjegyzem, hogy a tévé böngészőjében elindított YT-on természetesen megtalálható.
    Még annyit, hogy a tévé kisokosa szerint a prémiumban lévő alkalmazások használatához 4 Mbps letöltési sebesség javasolt. Azt hiszem, hogy a legtöbb fórumtársnak ennél több van.
    Ma letöltöttem egy alkalmazást a tévére az LG Smart-ból, az kb. 1 Mbps sebességgel töltődött le a szerverükről (30/5-ös a netem, no comment).

    42LM660S

Új hozzászólás Aktív témák