Új hozzászólás Aktív témák

  • OldAkita

    aktív tag

    LA 660 és 690 között egy apróságra figyeltem fel. Valaki kommentben írta hogy a hotel módban történő csatornalista mentésnél 3 file-t ment. Szóval 690-es 3 file-t ment. Az én 660-osom meg csak 2-őt. A harmadik file ahogy emlékszem valami olyan információt hordoz hogy mennyi időt ment a panel. Ezt klassz dolognak tartom, de gondolom az lg szervíznek még hasznosabb.
    Szoftverfrissítéssel kapcsolatban azt kell mondjam, az LG ügyfélszolgálatának műszakisa azt mondta, akkor kell frissíteni ha valami baj van. Ezt elég furcsa hozzáállásnak gondolom, mivel a windows megtanított bennünket arra hogy szakadatlan frissítsünk mindig mindent a legújabbra. Nem írtam fel milyen verzió volt az LA660-on mikor december elején megvettem, de kb 1 hét használat után frissítettem a 04.20.29-re. Ezt nagyon rosszul tettem, mert azon nyomban megszűnt az HBO GO hozzáférésem. Más hibát nem tapasztaltam, de nekem ez is elég volt :(
    Talán 4-5 napja hogy letölthetővé vált a 04.22.11-es verzió ami hás istennek megjavította az HBO GO problémát, szóval örülök mint majom a farkának.
    Ezt azért írtam le, mert rá szeretnék világítani hogy igenis van némi kockázat a frissítésben. Természetesen nem kétlem hogy minden újabb frissítés javítgat valamit, tehát hasznos.
    Ja és most nézem jencici hozzászólását hogy akad neki a 3d és erről beugrik hogy tényleg! Mióta a 04.22.11. van fent, másodjára is megnéztük a Repcsik-et 3d-ben és valóban, veszettül akadozik két helyen és egy alkalommal meg is állt de nekem nem küldött hibaüzenetet. Mondjuk az új szoftverrel ezt az egyetlen 3d filmet néztük, de most már tesztelés végett nézni fogok még valamit hogy kiderüljön mi is van? Jelzem, szoftverfrissítés előtt a 3d filmekkel semmi bajom nem volt. Külső hdd-ről néztem, amikor meg akadozni kezdett, kihúztam egy utp kábelt a router és a tv közés és úgy folytattuk a filmet, de akkor is akadt. Viszont megy az HBO GO:))

Új hozzászólás Aktív témák