Új hozzászólás Aktív témák

  • farkas-j

    őstag

    Nem tudom feltűnt e már valakinek a fejhallgató átkapcsolásának mikéntje. Eddig azt hittem hardveresen, egy belső érintkező átkapcsolásával mechanikus módon tiltódik le a saját hangszórója ha bedugjuk a fejhallgatót. Más készülékek 99%-ban így van. Az LG-nél, legalábbis az LA660-asnál szoftveresen kapcsol (aminek lehetnének előnyei is).
    Történt, hogy este viszonylag nagy hangerő mellett kapcsolta ki a párom a TV-t. Reggel korán keltem és be akartam kapcsolni. Gondoltam, hogy ne ébresszem fel a családot, bedugom a fejhallgatót, így majd nem üvölt fel a TV. Hát nagyon meglepődtem (és a párom is ahogy álmából felriadt :U ), ugyanis a TV felüvöltött bedugott fejhallgatóval is. Ilyenkor persze amíg teljesen be nem bútól, addig a távszabályzón is hiába nyomtam neki a hangerő gombot. Szóval 2-3 másodpercig üvöltött a TV. A fejhallgató csatlakoztatását is csak a kihúzás és újbóli bedugás után vette tudomásul.
    Mivel most kiderült hogy a hangkimenetek teljes kezelése szoftveresen úton történik, akkor az LG mérnökei színtiszta i..óták, hogy pl. az optikára állított hangkimenet esetén sem lehet az analóg hangot kivenni, vagy a smart rész használata esetén sem jön ki hang a scart-on. Egyszerűen csak szoftveresen tiltottak le dolgokat, de hogy miért és ennek mi értelme??? :F

    Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák