Új hozzászólás Aktív témák

  • TMT7TMT7

    tag

    Sziasztok, már baromi régóta látom, hogy nagyon nagy probléma ez a k***a Hz kérdés, "öröm" látni, hogy legtöbben látatlanban elhisznek bármit bárkinek,amit itt a fórumon olvasnak. . . Folyik a népbutítás. Kíváncsi lennék, hányan veszik a fáradtságot és nem csak az árukereső legolcsóbb boltját képesek kikeresni egy tv-nél,vagy egy külföldi fórumról ugyancsak "megbízható" információra alapoznak, hanem bemennek egy boltba és megnézik a saját szemükkel az adott készüléket. . . Hogy esetleg,de tényleg csak esetleg meggyőződhessenek róla, melyik tv mit tud, s akkor nem kéne beszarni, hogy most akkor melyik tv hány Hz,mit is jelent egyáltalán az MCI, meg egyáltalán a 200 Hz MCI, 400 Hz MCI között látom-e a különbséget. . Mert fotelből baromi jó magyarázni. Illetve van aki észre sem veszi a különbséget s akkor nem kell a drágábbat megvennie,mert árukereső összehasonlító táblában ez nem 200 hanem 400 Hz MCI . .

    Egy oldallal korábban már kurvára érthetően leírtam, alátámasztva, melyik tv-nél hogy vannak a Hz-ek, hogy "csinálja" a tv, illetve X+n tulajdonos írta le a tapasztalatát LA620,LA660-ról . . .

    Ennyit akartam dióhéjban, többet nem is írok a fórumba, mert akárhányszor feljövök ide egy hónapban 2x, csak felidegel, hogy ugyanazok a kérdések mennek. . .

    Át lehetne nevezni a fórumot hány Hz-es az LG tv-m topicra is.

Új hozzászólás Aktív témák