Új hozzászólás Aktív témák

  • Mooka-Miki

    senior tag

    válasz direwolf #41701 üzenetére

    Amiket írtál azzal kapcsolatban a felhősödés amiről tudok érdemben nyilatkozni:
    Ahogy fentebb írtam csak egy helyen látni egy foltot és azt is csak homogén fekete háttér előtt. Se homogén színes háttér előtt nem látom, se úgy, hogy a háttérkép fekete és a win ikonok vannak csak kint.
    Mozgás közben sem látom, pedig aránylag sokat kockulok (ezért is vettem, TV-nek a klasszikus értelemben nem nagyon lesz használva).
    Lehet hogy csak én fogtam ki egy aránylag jó panelt, nem tudom.

    A megvételét megelőzően jó másfél hónapig túrtam a netet minden apró infómorzsáért és én is amikkel találkoztam mint panasz az a felhősödés és a nem elég mély fekete volt.
    Viszont: Ahol ezeket a panaszokat láttam mind ilyen "profi vagy félprofi", tehát ezzel foglalkozó fórumok és tesztelős oldalak voltak.
    Ha beszéltem "átlag emberekkel" vagy csak sima vásárlói véleményeket olvastam ott sosem beszéltek sem felhősödésről, sem rossz feketékről, ilyesmikről.
    (itt is megadtam a módját és megnézem nem szponzorált vásárlói véleményről van-e szó tehát vettem a fáradtságot és utána néztem az emberke profiljának már ahol lehetett, tiszta nyomozó munka volt :D)
    Tudom utóbbi a laikus vélemények kategóriájába tartozik de a szemem az szem, nem precíziós TV vizsgáló műszer, így én jobban adok az ilyesmire és az életem sem a hibák kereséséből áll. :)

    OFF: Te nézel ki úgy mint én és nem fordítva! :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák