Új hozzászólás Aktív témák

  • béke

    aktív tag

    direwolf: Persze ugyan olyan beállításokkal néztem (Eco üzemmód, háttérfény 80,kontraszt 80 stb..) semmilyen hibá folt, nem látszott.!!
    ( Ha ez gyártási teki lenne akkor eléggé el lenne cseszve az egész és senki sem venne LG-t Egy jó BL foci meccs vagy ugyebár egy Xbox-on lejátszott FIFA is jóformán nézhetetlen a fekete foltok miatt!!! Ezt milyen gyártási tekkel magyarázná meg az LG!!)

    MR!!: Az első kép inkább mutatta a valóságot ami nálam történt azzal a különbséggel hogy nálam sokkal több és erősebbek voltak a foltok szinte minden műsorra téve látszódott zöld-nél pedig egyenesen idegesítő volt.
    Kicsomagolásnál mindig nagyon vigyázok és ágyra matracra szoktam letenni sík egyenesen összeszerelésnél úgy hogy még a fóliás sem veszem le a képernyőről.
    (Egyéb boltokról ez nem igazán mondható el dobálnak össze vissza mindent ezt szinte mindenki tudja aki szeret vásárolni főleg az aqua-ban :). )
    Ha mai napon arra fogják hogy ez gyárilag ilyen akkor..... borul minden az tuti mert ugyan ezen típuson semmi nem látszott tökéletes volt illetve kissebik testvérét is megnéztem 32" ott sem mutatkozott semmi és egy LG által kiküldött kolléga is alátámasztotta ezt hiba jelenséget és közölte azonnal vigyem vissza.

    Pumma: Hát szerintem maradok azért legalább egy smart-nál mert ha nem szeretném ugyan ezt a típust elhozni mint ami nekem van akkor viszont vagy a sima smart-ot B630-at tudom választani 120K-ért vagy ha 3D-t szeretnék ami azért jó lenne mert szeretem akkor viszont min. a 144K-s B671-est kellene elhoznom de arra viszont rá kell fizetnem 21K-t és nem biztos hogy sikerül össze kaparnom most.

    Visszatérve MR!!-hez: Sajnos elfelejtettem lefotózni de tényleg az első képedhez hasonlít a (Felhősödés,Foltosodás) Nekem az előbbit mondta az LG-s srác és azt is mondta hogy LED-tévéknél kb. hiba arány előfordulási arány: 10/4 Legalább.
    De azt már nem vitattuk hogy miért mert egyből sasoltuk a tv-ket.

    Mindegy ma kiderül minden és majd jelezek hogy mi is a lényeg!.

    Ja és még annyi hogy ha valami hülyeséget kitalálnak és azt mondják ez nem hiba :D akkor is visszakérhetem a pénzt a 14 napos vásárlás elállási blabla miatt szóval mennek a levesbe azt ennyi de remélem azért ez nem így lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Alá írás :)

Új hozzászólás Aktív témák