Új hozzászólás Aktív témák

  • SinG

    csendes tag

    válasz béke #45807 üzenetére

    Hali, erre a történetre különösen kíváncsi volnék, akár minden apróságra is :) pl a törzsvásárlói "level" :) mennyire befolyásolta az ügy menetét. Ha várnom kell, hát várok több napot, csak ne az legyen, hogy itt ragadok egy jelentős összegű valami előtt, amit nem cserélnek, ha nem olyan, amilyennek lennie kell..
    (volt egy házhozszállítás befolyásolhatja a garanciáztatást, hozzászólás, az is igen érdekes volt a témában :) )

    a közeljövőben terveznék 650-t vásárolni, csak a 47est. Ráadásul az aquaban, közel van, bejáratott hely, árban is jó. Bár nem mondanám magam törzsvásárlónak.

    /korábban volt 1 kérdés, az áresésről, nekem azt mondták több helyen is, hogy árban nem nagyon viszik lefelé, hanem a 0%thm-el próbálnak inkább karácsonyosítani. (persze akár ez is lehet, de ennyit mondtak nagyobb "elektoboltokban" ) /

    Gondolom túl sok kiváltója a 170e-ig terjedő árkategóriában nincs, vagy nem találtam, de az okosabbaktól szivesen fogadnék ilyesmit is.

    (maga a TV funkció nem fontos, inkább film/sorozat..etc nézés smart is a hálózat miatt kellene inkább, netezni nem igen terveznék rajta) Illetve nagyon hülye szempont, de a "középen van a talpa" megoldás fontosnak tűnik az elhelyezés miatt. Nagyon sokmindent kellene átszabni miatta ha a "két szélső talpas" megoldást kellene választani, ami árban is dobna a dolgon.

    Előre is köszönöm :)

Új hozzászólás Aktív témák