Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    válasz Stevenstyle #46424 üzenetére

    Na, ma megvolt a 2. nagyobb próba a Mammut MM-be. Céleszköz a 47LB679-es volt. Szóval vittem anyagot, így volt időm próbálgatni.(lassan már kezdenek kiutálni Budapest szerte az MM-ekből :))
    (előre bocs, de egy másik márkával hasonlítottam össze, név szerint a Panasonic AS640-es családdal)

    Fekete: még mindig nagyon bejön a feketéje, értsd elég jó feketéje van egy IPS panelhez képest, ezt persze lehet fokozni ill. túlhúzni is a különböző beállításokkal (Local Dimming, dinamikus üzemmód, stb) A másik favorithoz képest nem sokba marad el feketébe. (ne felejtsük el, hogy ő ugye VA panellel szerelt, ahol a mélyfekete van)

    True Motion: (Kövezzetek meg, de én imáááádom ezt az üzemmódot :)
    Igen, abban igazad lehet, hogy elsőre a Pana IFC-je jobb, röcögésmentesebb, a filmet "higanyszerűbben" adja vissza, ezen én is csodálkoztam, majd bekapcsoltam a "felhasználói" módot a Juddder-t max-ra tettem és megszűnt az addigi, időnkénti röccenés is :)

    A fentieket a Star Wars - The Phantom Menace filmmel, azon belül is az Amidalás tróntermes jelenettel próbáltam ki. Szívatós kis rész ez, eléggé megtudja izzasztani a TV-k elektronikáit (gyors, vízszintes svenkelések, függőleges oszlopokkal ill tárgyakkal + ide-oda rángatják a kamerát is) Már számtalan TV vérzett el ezen a részen (pld a Sony 8xx-es TV-je is)

    3D: Valahogy ezzel ma nem volt szerencsém, vagy talán annyira szűk volt a hely, hogy nem tudtam a 10-15 fokos holttérből kijönni. Nagyon raszteresek voltak a U/O és a SBS-os trailerek. A 2/3D felkonvertálás is nagyon siralmas volt, de hát ismerjük a népi bölcseletet: sz@rból aranyat nem lehet csinálni.

    A 67x sorozat továbbra is bírja a bizalmamat (végül is a két első fontos nekem, a 3D-t meg nem kell ezek szerint nagyon erőltetni)

Új hozzászólás Aktív témák