Új hozzászólás Aktív témák

  • huncutka1029

    addikt

    válasz nimfas #46847 üzenetére

    nem vagy vak, csak amit neked írtak itt:
    (#46840) nimfas
    ÚjVálaszPrivát2014-11-24 18:23:36
    nimfas
    (őstag)Tettem még egy próbát...
    Tisztelt Euronics! Kinéztem egy tv-t LG 42LB730 típust. Kérdésem az lenne, ha megrendelem Önöktől a webshop-on keresztül és a siófoki üzletben szeretném átvenni, akkor terhel-e szállítási költség. Továbbá ilyen esetre vonatkozik-e a termékre a 14-napos visszavásárlási garancia? (Levásárolható, vagy visszautalják a pénzt???) Illetve, hogy ilyen esetben a siófoki boltba kell visszajuttatni a készüléket, vagy más esetleg Bp-i központba? Előre is köszönöm válaszukat, Tisztelettel
    Válasz :
    Köszönjük megkeresését!
    Abban az esetben ha az üzletünkben veszi át a terméket díjmentes az üzletbe a leszállítás. Ha onnan kéri a házhoz szállítást, úgy az az üzletben kerül kiszámlázásra. Az üzletben átvett termékekre 72 órás cserét biztosítunk.
    Amennyiben a web áruházunkon keresztül egyenesen házhoz szállítást kér, úgy díjmentes a kiszállítás az ország bármely területére. Illetve a web áruházból kiszállított termékekre az átvételt követő 14 napon belüli meghibásodás esetén díjmentes cserét biztosítunk.További szép napot kívánunk!
    Üdvözlettel,
    Kása Flóra
    Mindenre válaszoltak csak a kérdésre nem... 14 napon belül díjmentes cserét biztosítanak. Ez pont nem volt kérdés. Az viszont igen hogy hova vigyem ha mégsem tetszik?
    De az kiderült, hogy futárral kell hozatni házhoz, mert akkor 14 nap, ha a boltban veszem át akkor 72 óra...
    [ Szerkesztve ]

    erre reagáltam, hogy nézd meg az ÁFSZ-t ott mit ír, mert így nem állja meg a helyét.

    [ Szerkesztve ]

    a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

Új hozzászólás Aktív témák