Új hozzászólás Aktív témák

  • bferke

    csendes tag

    Sziasztok!
    Ma megérkezett a ledtvplaza-tól a 47lb671-es készülék. A futár pontos volt, a bolttal lehetett a kiszállítás időpontját egyeztetni. A beüzemelés után kellett csak kifizetni a tv-t. Ajándék HDMI kábel. A garancia füzet az gyári LG. Azt pecsételték le. + vettem hozzá 3 év kiterjesztett garit is.
    Sajnos kevés időm volt a tesztelésre, mert a család előtt titokban tartom karácsonyig. Tapasztalataim: A kép sarkainál én is észleltem egy kis sötétedést, de csak egyszínű tesztképeknél. (Ahogyan huncutka javasolta RGB egyszínű képekkel.) A 3D jó, főleg az avatarba tudtam belepillantani. A videó indításakor 1-2 másodperc alatt átállt 3d-re. A wifit egyből érzékelte, hozzá is kapcsolódott, de kipróbálni nem tudtam, nem találtam a böngészőt. Na majd karácsonykor meglesz! A hang a 2.1 ellenére nem túl mély, de a hangerősség bőven elég egy tv-től. A gyári szemüveg szerintem gagyibb mint a mozis!!!
    A gyors áttekintés után egyedül kellett a dobozába visszapakolnom a tvt. Sajnos a kiszállító futár nem vállalta, hogy szétszereli. Azt mondta még több címe van mára. Valahol megértem. Soha többé nem csomagolom egyedül.
    Kérdésem: Meddig tudom regisztrálni az LG-nél a tv-t? Csak a tv-n keresztül lehet?
    671-hez használati útmutató van valakinek? Amit korábban linkeltetek az még a régebbi menüvel van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák