Új hozzászólás Aktív témák

  • Nunder

    őstag

    Nem válaszolok mindenkinek egyesével, elég sok különböző vélemény érkezett, inkább csak leírom az általánosságot.

    Emberek. Nem akartam én kiborítani a moslékos vödröt ennyire, csak egy észrevételem volt, amiről véleményeket vártam. Ne essünk egymás torkának, annak mindig csak sértődés, flame, meg pihenő a vége :)

    Abban teljes mértékig igaza van mindenkinek, hogy a webOS lassú. Ha huzamosabb ideig van bekapcsolva a TV akkor valamelyest javul a helyzet, de megjegyzem én sem erre számítottam, amikor megvettem. De ez van, bőven élhető a dolog, úgyse sokat használom a smart funkciókat, csak ha nagyon kell éppen valami és lusta vagyok a géphez menni.

    A legfájóbb pont, hogy nem képes kiírni azokat a nyamvadt csatornainfókat váltáskor. Ez az egyetlen, amit nem vagyok képes lenyelni. Próbáltam gyárira visszaállítani, ahogy az ügyfélszolgálat is mondta, de semmi haszna. Persze nincsenek problémák, csak megoldásra váró kérdések. Ott az Info, vagy a Guide vagy a LiveMenu, de fájó pont akkor is. Az hogy meg homogén fekete esetén kicsit felhős az nekem speciel belefér. Se játéknál, se filmeknél (akár HBO, akár gép) nem tűnik fel, az egyéb kis hibák felett meg szemet hunyok és élvezem a munkám gyümölcsét. :)

    Nyilván örülnék, ha a webOS-t egy kicsit felturbóznák, de nem lehet mindent. Akinek rosszabb minőségű panel jutott azt sajnálom, ez egy ilyen bicikli. Nyilván ha én is totál sötétben lőnék képet a tükrössel lehet, hogy hasonló eredményt kapnék, mint itt páran.

    Lényeg, hogy mindenki cselekedjen belátása szerint, de a fórumon sosem volt divat a céltalan negatívkodás, azzal se a "károsultnak" se a többi érdeklődőnek nem lesz jobb. Véleményét mindenki írja le, de ne csapjunk át személyeskedésbe, mert a sok ilyen jellegű komment között elveszik a hasznos infó, és csak megöljük vele a topikot. :R

    “It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu

Új hozzászólás Aktív témák