Új hozzászólás Aktív témák

  • sz.z.csicsi

    tag

    válasz luckyman #54796 üzenetére

    Miért ne ? Esélyt adok bárminek.Kompromisszummal el megy ez is ami most van tehát ez annyira nem (beverem a kijelzőt) kategória.Csak az a baj ,ahhoz hogy igazán leteszteld otthon kell lennie.Bár lenne olyan kapcsolat ,hogy nem kell megvenni csak ha tényleg ok.Ennek az LB-nek nincs gyors mozgás megjelenítési problémája trumotionnal.Anélkül tényleg nem bírnám.
    Volt samum is C és D sorozat..mondhatom közép-felsőkategóriás tipusa.Azoknál más jellegű gondom volt.Mondtam is annak idején a kettőből lehetne jót összehozni :D
    Sony még nem volt.
    Összefoglalva: Nem vagyok nagyon megzuhanva a jelenlegi tv-m elviselhető( hibájával) ami valszeg technológiai velejáró,mivel nagyobb részben élvezem nézni filmek-általános tv műsornál.Téli sportnál bosszantó :K ,benyelem a menü lassúságát(mert nem folyamatosan menüzök)..,de úgy érzem egy lépéssel közelebb kerültem a jóhoz.
    Csak az jobban zavar ha látok valami megjelenítési problémát a készüléken (főként az LM tv-s időszakban volt) és ezt leteszteltem további azonos és magasabb kategóriáju készüléken(igaz azokat bolti körülmények között) és látható volt ugyanaz jelenség és mégis lehurrogtak .tényleg szemészetre küldtek forumtársak(bár szemészetre akkor kell menni ha valamit nem jól vagy nem látunk).Szóval ha kővel dobálnak én nem tudok kenyeret dobálni vissza. :)

Új hozzászólás Aktív témák